Budsjett

Budsjett er noe de fleste kunder gruer seg til å snakke om. Det kan være svært dyrt å skulle pusse opp et hus, men samtidig så er dette ikke noe man gjør ofte. Mange år går mellom hver gang man tar en slik oppussing, så da kan det lønne seg å gjøre det grundig.

Vi opplever at kunder ofte har jobbet med huset i mange år, uten å få til akkurat den stilen de ønsker. Så resultatet blir for dem at de bruker mye penger på å finne en løsning som ikke er optimal. Å få en skreddersydd løsning som varer i mange år vil i lengden lønne seg for de aller fleste familier.

Prosjektets størrelse

Det første man må avgjøre er selvsagt hvor stort prosjektet skal være. Skal man ta all rommene i huset, eller bare noen? Hvilke rom er viktigst?

Din økonomi

Du må vurdere din økonomiske situasjon nøye og nøkternt når du setter opp et budsjett. I mange tilfeller vil en oppussing øke verdien på huset, så i noen tilfeller kan du øke lånet på huset.

Men dette er en sak som du må ta opp med din økonomiske rådgiver.

Langsiktig plan

Vi legger gjerne opp det vi kaller en langsiktig plan. Dette er en plan som kan strekke seg over flere år, hvor du kan gradvis forandre huset og rommene til å passe din plan uten å måtte ta opp store lån.

Strekke budsjettet

Det er mye vi kan gjøre for å strekke budsjettet og vi kan også tilby oppdeling av betaling. Så vi kan gjøre mye selv med et forholdsvis stramt budsjett, så lenge man tenker langsiktig.